Bel gratis: 0800-6666 112

24 uurs service! 24uurs service!

slide
slide

Loodgieter

Loodgieters en onderhoudsbedrijf Zink is een gerenommeerd loodgietersbedrijf met jaren lange ervaring op het gebied van loodgieters-, riolerings- en onderhoudswerk aan en om uw onroerend goed. 24 uur per dag kunt u onze monteurs telefonisch bereiken via 0800-6666 112.

Bel gratis:

24 uurs service! 24uurs service!

Rioleringswerkzaamheden in Breda

Rioleringswerkzaamheden: Loodgieters en onderhoudsbedrijf Zink Breda beschikt over de modernste apparatuur om breuken en beschadigingen in mum van tijd op te sporen zonder dat daarvoor eerst de hele straat opengebroken dient te worden. Vanwege onze uiterst moderne camera’s kunnen wij de exacte plek van het mankement aanwijzen. Slechts op die plek zullen wij hoeven te graven om vervolgens de broodnodige werkzaamheden uit te voeren. Hierdoor blijven de kosten en overlast tot beperkt!

Naast het repareren van beschadigingen aan het riool kunnen wij ook uw riolering vernieuwen of een extra rioolbuis plaatsen bijvoorbeeld voor een tweede toilet.

Rioleringswerkzaamheden: Verstoppingen ontstoppen

Rioleringswerkzaamheden in BredaOf het nu gaat om een verstopte afvoer van een wastafel, bad, douche of uw riool. De riool afdeling van Loodgieters en onderhoudsbedrijf Zink Breda kan het verhelpen, onze vakkundig werknemers kunnen met de modernste apparatuur alle soorten verstopping opsporen en verhelpen, 24 uur per dag en 7 dagen per week. Dus heeft u een verstopping bel dan gratis 0800-6666 112.

Bij deze moderne technieken moet u denken aan bijvoorbeeld kleine camera systemen welke wij her riool insturen om te achterhalen waar de verstopping door veroorzaakt wordt. Op deze manier kunnen wij snel achterhalen waar een verstopping zich bevindt en waardoor deze verstopping veroorzaakt wordt. Als het probleem gevonden is kunnen wij snel overgaan met het aanpakken van het probleem om de juiste plek.

Het voordeel hiervan is dat wij een complete straat moeten openbreken om maar te kijken waar het probleem zit, maar op de plek kunnen gaan werken waar de daadwerkelijke problemen zijn. Dit scheelt veel tijd dus kosten.

24 uur per dag bereikbaar voor Rioleringswerkzaamheden in Breda, bel gratis: 0800-6666 112.